Image

Opiskele musiikkia Yrkeshögskolan Noviassa

Yrkeshögskolan Novian musiikkikoulutus on ainoa ruotsinkielinen musiikkikoulutus Suomessa joka antaa tutkinnon ammattikorkeakoulun tasolla. Koulutus on 240 opintopistettä ja kestää yleensä 4 vuotta. Suoritetun tutkinnon jälkeen valmistuu muusikoksi (AMK) tai musiikkipedagoogiksi (AMK).

Yrkeshögskolan Noviassa voit opiskella klassista musiikkia, rytmimusiikkia, barokkimusiikkia, kirkkomusiikkia ja Entrepreneurship in the Arts, Music, Media & Marketing.

Opiskelut valmistavat ja antavat sinulle huippuosaamista toimiaksesi muusikkona tai musiikkipedagogina tämän päivän musiikkialalla. Opiskelun keskipisteenä toimii musikaalinen käsityö. Aineesi opetuksen ja eri muotoisten yhteissoittojen, musiikkikirjoittamisaineiden ja alantiedon kautta sinua tuetaan kehittämään musikaalista identiteettiäsi ja profiiliasi. Iso osa koulutuksesta on projektiperustuva workshop- ja mestarikurseilla sekä eri konserttioperaatioilla. Musiikkipedogogeille kuuluu 60 opintopistettä pedagogiikassa, jotka suoritetaan yhteistyössä Åbo Akademin kanssa.

Contact person

Marcus Söderström
marcus.soderstrom@novia.fi
+358 44 780 5851