Musikutbildning
i Finland

järjestää toisen yhteisen kiertueensa
ikinä tammikuussa 2022 - esitellään

Synergies Of Sound

Varaa paikat täältä

Koulutus keskipisteessä

Musiikkialalla kaikki pyörii koulutuksen ja jatkuvan harjoittelun ympärillä. Tästä se alkaa. Me tarjoamme sekä toisen ja kolmannen tason koulutusta että mitä kutsutaan vapaaksi koulutukseksi. Toisin sanoen, voit suorittaa ammattitutkinnon, ammattikorkeakoulun tutkinnon tai yliopiston tutkinnon, tai ottaa arvokkaan välivuoden löytääksesi oman suuntasi. Meidän koulutuksiamme johtavat kokeneita ja omistettuja opettajat.

Yrittäjyys

Yrittäjyys on kantava voima musiikkialalla. Luovuus, oma-aloitteisuus, halu kokeilla uutta ja monimuotoisuuden kanssa työskentely ovat tärkeitä tällä alalla. Meidän musiikkikoulutuksissamme harjoittelet myös omaa yrittäjyyttäsi eri tasoilla. Itsenäistyt omassa roolissasi musiikkialan ammattilaisena.

Verkostoituminen & tietämystä

Opiskeluaikana luodaan ehkä tärkein yhteysverkosto. Nämä perusteet ovat mukana alalla loppuelämän. Musiikkialalla etenemiseen tarvitsee tietämystä ja sitoutumishalua mutta myös tukevia ja auttavia ihmisiä ympärillään. Eri musiikkialan toimijat tarjoavat usein tilaisuuksia jossa itsenäisesti voit luoda yhteysverkostoa.

Kontaktformulär kotisivu