Synergies of Sound

Synergies of Sound är Musikutbildning i Finlands andra gemensamma turné! Turnén är ett samarbete mellan samtliga svenskspråkiga musikutbildningar i Finland, och pågår 24.1-2.2.2023.

Musikutbildning i Finland genomför sin andra gemensamma turné i januari och februari 2023. På scenen står musiker från musikutbildningarna YA! Musik, Åbo Akademi, Lappfjärds folkhögskola, Lärkkulla och Yrkeshögskolan Novia.

Turnén går under namnet Synergies Of Sound och visar upp vårt unika samarbete som är lika mångsidigt som artisterna själva. Egenskriven musik av skolornas studeranden blandat med covers gör detta till en oförglömlig konsertupplevelse dit just du är bjuden! Konserterna är helt gratis och speltiden är ca en timme.

Har du någonsin funderat över hur det skulle kunna vara att studera musik? I samband med konserterna kommer det även finnas möjligheten att ställa frågor till lärare och studerande om utbildningarna, om hur det är att studera musik, eller hur man söker till en musikutbildning. Det här är ett fantastiskt tillfälle för dig som är intresserad av en framtida karriär inom musikbranschen, men också för dig som ännu söker den rätta vägen för dig.

Kom på konsert, bli inspirerad, och ta med dig värdefull information om möjligheterna inom musikutbildning i Finland!

Image