INSTÄLLT! Synergies Of Sound @Pyynikkisalen, Tammerfors

27.01.2022


Pyynikkisalen, Tammerfors

Musikutbildning i Finland drar ut på sin andra gemensamma turné i januari 2022. För första gången någonsin står samtliga svenskspråkiga musikutbildningar i Finland på scen tillsammans. 

Turnén går under namnet Synergies Of Sound och visar upp vårt unika samarbete som är lika mångsidigt som artisterna själva. Egenskriven musik av skolornas studeranden blandat med covers gör detta till en oförglömlig konsertupplevelse dit just du är bjuden. Konserterna är helt gratis och speltiden är en timme. 

I samband med konserterna kommer även utbildningsenheternas egna representanter att vara på plats och ge svar på frågor om de olika utbildningarna, samt ansökningar i form av en mässa. Det här är ett gyllene tillfälle för dig som är intresserad av en framtida karriär inom musikbranschen, men även för dig som ännu söker din väg och vill få värdefull information och insikter om möjligheterna i Musikutbildning i Finland.

Torsdagen den 27 januari anländer turnén till Tammerfors för två konserter i Pyynikkisalen: 12:30 och 18:00.

Till kvällskonserten kräver vi coronapass av alla deltagare över 16 år. Vi förbehåller oss även rätten till ändringar som följd av rådande covid-restriktioner.

Reservera era platser till kvällskonserten nu via Lyyti.